Aatif attı, Sivasspor 3 puanı kaptı

Aatif attı, Sivasspor 3 puanı kaptı

SPOR Haberleri

Aatif Chahechouhe'nun 2 golle oynadığı karşılaşmada Sivasspor, Kayserispor'u 3-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının flaş takımlarından Sivasspor sahasında ateş hattından kurtulmak amacında olan Kayserispor'u farklı yendi: 3-0. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz kapandı. İkinci yarıda çok etkili oynayan Yiğidolar'a galibiyeti getiren golleri 51 ve 61'inci dakikalarda Aatif Chahechouhe attı. Aatif, bu gollerle ligdeki gol sayısını 12'ye yükseltti ve zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Bu sonucun ardından Sivasspor puanını 32 yaptı, Kayserispor 12 puanda kaldı. Sivasspor gelecek hafta Torku Konyaspor'a konuk olacak. Kayserispor ise sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Üç puanı alan Sivasspor'da maç sonrası en büyük ilgiyi teknik direktör Carlos ile maçta iki gol atan Aatif Chahechouhe gördü.


Oyuncular özveriyle mücadele etti
Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez, Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'a karşı hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Lopez, "Tüm oyuncuları özverileri için kutladık" diye konuştu.


AATiF GOLLERE DOYMUYOR
Sivasspor Kayserispor'u farklı yenerken sarı-kırmızılı ağlara iki gol bırakan Sivaslı golcü Aatif Chahechouhe, Süper Lig'de gol sayısını 12'ye çıkardı. Aatif maçtan sonra gelen tebrikleri kabul ederken, "Umarım ben gol kralı olurum, Sivasspor da Avrupa'ya gider" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...