Mancini'den maç sonu sert açıklamalar

Mancini'den maç sonu sert açıklamalar

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Gaziantepspor maçı sonrası sert açıklamalarda bulundu

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, maç sonrası sert açıklamalar yaptı. Bruma ve Yiğit Gökoğlan'ın Gaziantepspor'a transferiyle ilgili konuşan İtalyan hoca, "Bruma ve Yiğit Gökoğlan'ın transferinin etik olup olmadığı tartışılıyor ama baktığınız zaman Türk futbolunda etik olmayan olaylar yaşandı. O yüzden bu olayı çok fazla tartışmanın anlamı yok. Türk futbolunda yabancı kuralı var. Bu da elinizi kolunuzu bağlıyor. Buna bir şekilde çözüm bulmak gerekiyor. Bu kuraldan dolayı, bir takım bulup, futbolcunuzu kiralayıp, kontenjanı açmanız gerekiyor" ifadelerini kullandı. nbsp;


TRANSFERLER İÇİN ZAMANIMIZ VAR nbsp;
Mancini maçla ilgili de şunları söyledi: Deplasmanda gol atamıyoruz. Bunu geliştirmemiz gerekiyor. Fenerbahçe ile aramızdaki puan farkı açıldı, bırakacak halimiz yok, oynamaya devam edeceğiz. Önümüzde 16 maçımız daha var, oynamamız gerekiyor. Transferler ve yapılamayan transferler hakkında da gecikmiş sayılmayız, bunu çözmek için önümüzde birkaç günümüz daha var. Aramıza yeni katılan oyuncularla biraz daha iyi seviyeye gelebiliriz. Fenerbahçe de mutlaka puanlar kaybedecektir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...