Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Roberto Mancini'den Fener'e gönderme, 'Bana Etikten bahsetmeyin'

Roberto Mancini'den Fener'e gönderme, 'Bana Etikten bahsetmeyin'

SPOR Haberleri

Mancini, 'Bruma'nın G.Antep'e kiralanması etik mi?' sorusuna çok konuşulacak bir karşılık verdi: Türk futbolunda zaten etik olmayan çok şey yaşandı

Maç içinde sinirli sonrasında ise moralsizdi Roberto Mancini. İtalyan hoca karşılaşmayı değerlendirirken basın toplantısında öyle bir söz söyledi ki önümüzdeki günlerde hayli tartışılacağa benzer. Sakatlanıp sezonu kapatan Bruma'nın Gaziantepspor'a (kağıt üstünde) kiralanması ile ilgili sorulan "Etik bir yol mu?" sorusuna Mancini, "Bana etikten bahsetmeyin. Baktığınız zaman Türk futbolunda zaten etik olmayan bazı olaylar yaşandı" karşılığında bulundu. İtalyan hocanın bu sözü 'F.Bahçe'ye şike göndermesi' şeklinde yorumlanırken sanal alemde sarı-lacivertli taraftarlardan büyük tepki aldı. F.Bahçe Asbaşkanı Abdullah Kığılı, Bruma olayı için 'etik değil' açıklaması yapmıştı. Sözlerine devam eden İtalyan çalıştırıcı, "Bir de Türkiye Futbol Federasyonu'nun koyduğu yabancı sınırlaması var. Bu kurala odaklanmak lazım. Böyle olunca başka çözümler bulmaya çalışıyorsunuz. Ortada kesinlikle etik olmayan bir olay yok. Bir şekilde yabancı sınırlaması ile ilgili problemi çözmemiz ve oyuncuyu kiralamamız gerekiyor" ifadelerini kullandı. Maça da değinen Mancini, "Zor olacağını biliyorduk. Tahminlerimiz doğru çıktı. Sıkıntımız son vuruşlardı. Gol olmayınca sonuca gidemiyorsunuz" açıklaması yaparken, "Bir stopere ihtiyacımız iki sakatımız var. Önümüzdeki 5 gün içinde farklı çözümler üzerinde çalışacağız" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...