Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'den 'yeni duran adam' pozu

Fenerbahçe'den 'yeni duran adam' pozu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin giyim sponsporu Kiğılı dün idman öncesinde katalog çekimi yaptı. Çekime damga vuran ise takım halinde verilen "yeni duran adam" pozu oldu.

Fenerbahçe'de taraftarlar ve yönetim Konya maçını gövde gösterisine dönüştürecek. Yanal "Şampiyonluk yürüyüşümüz devam edecek" dedi.Süper Lig'de sezonun ilk yarısını en yakın takipçisinin 8 puan önünde lider kapatan Fenerbahçe, ikinci yarıyı Torku Konya maçıyla açıyor. Hâlâ 3 Temmuz sürecinin sancılarını yaşayan sarı-lacivertlilerde karşılaşma öncesi büyük bir kenetlenme var. Bu sezon maçların çoğunu FB TV'den izleyen Başkan Aziz Yıldırım'ın da tribünde yer alacağı maçta Fenerbahçe camiası şova hazırlanıyor. Futbolcular Emre, Volkan ve Selçuk'un organize ettiği toplantıda galibiyet ve şampiyonluk yemini ederken, taraftarlar bu maç için planladıkları şovun hazırlıklarını tamamladı. Antalya'da son derece verimli bir kamp geçirdiklerini ve zorlu maçlara hazır olduklarını belirten Teknik Direktör Ersun Yanal da, "Şampiyonluk yürüyüşümüze kaldığımız yerden devam edeceğiz. İlk yarıdan çok daha güçlü bir şekilde geliyoruz" derken, taraftara da, "Ben kadroya önce 12. adamı yazıyorum. Bu sezon her maça tam kadro çıkmak istiyoruz. Yani futbol deyimiyle, kesinlikle sakatlık, kırmızı kart, ceza vs. istemiyorum" diyerek ceza uyarısı yaptı.
DURAN ADAMDA YENİ POZ
F.Bahçe takımının giyim sponsporu olan Kiğılı dünkü idman öncesinde katalog çekimi yaptı. Çekime damga vuran ise takım halinde verilen "yeni duran adam" pozu oldu. Bu yeni poza Galatasaray'ın nasıl cevap vereceği ise merak konusu.
M. Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...