Çare Toraman

Çare Toraman

SPOR Haberleri

Beşiktaş yönetimi İbrahim Toraman'ı affetmesi için Bilic'i ikna etmeye çalışıyor.

Takıma bir türlü stoper takviyesi yapamayan siyah-beyazlılar gözden çıkarılan İbrahim'i takıma döndürmek için harekete geçti. Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapamayan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Bilic hedef tahtası haline geldi. Hırvat teknik adamın oyuncu seçimlerinden ve takımın ortaya koyduğu kötü futboldan dert yanan siyah-beyazlı yöneticiler, özellikle Bilic'i stoper tercihi yüzünden eleştirdi. Stoper Pedro Franco dururken, ön libero oynayan Necip Uysal'ı bu bölgede oynatan Slaven Bilic'in yönetime mesaj verdiğini düşünen siyah-beyazlılar krizi bu hafta bitirme kararı aldı. Buna göre Lescott için son bir girişimde bulunacak olan yönetim, yine bir sonuç elde edemezse İbrahim Toraman'ı affetmesi için Bilic'i ikna edecek. Tecrübeli oyuncunun affedilmesinin takıma fayda sağlayacağını söyleyen yönetici Ahmet Kavalcı, "Savunmaya bir transfer yapmak istiyoruz ancak istediğimiz sonuca ulaşamazsak, teknik ekip de İbrahim Toraman'ı takıma dahil etmek isterse bu öneriyi seve seve değerlendiririz" diyerek af sinyali verdi. nbsp;Lodeiro'dan vazgeçmedik
Lodeiro transferinin bu hafta netliğe kavuşacağını söyleyen Kavalcı, "Oyuncunun bonservisinin bir kısmı Botafogo'da bir kısmı fon şirketinde deniyor. Bu doğru değil. Kesinlikle Beşiktaş forması giyecek demiyoruz ama yazılıp çizildiği gibi olumsuz bir durum da yok. Lescott'u da transfer etmek için çalışmalarımızı sürüyor. Manchester City'den net bir cevap gelmesini bekliyoruz" diye konuştu.
Hüseyin EROĞUL


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...