Trabzonspor'da defans alarmı

Trabzonspor'da defans alarmı

SPOR Haberleri

Savunmada Sol Bamba'nın sakatlanmasından sonra Mustafa'nın cezalı duruma düşmesi bordo-mavililerin hocası Mustafa Akçay'ı düşündürüyor.

Evinde Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da, savunma bölgesinde sıkıntı yaşanmaya başlandı. Mustafa Yumlu, gördüğü sarı kart sonrası cezalı duruma düşerken, Sol Bamba'nın sakatlığının devam etmesi teknik heyeti, Çaykur Rizespor maçı öncesi düşündürmeye başladı. Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın, iki savunma oyuncusunun yokluğunda, 1461 Trabzon'dan takıma kattığı Caner Osmanpaşa ve Mustafa Akbaş'tan birini Aykut Demir ile yan yana oynatması bekleniyor. Hafta içinde yapılacak olan çalışmalarda iki oyuncunun durumuna bakarak bir karar vermesi beklenen Akçay, gözünü Caner ve Mustafa'ya çevirdi. nbsp;Bu arada Trabzon'da yayın yapan yerel gazeteler, Trabzonspor taraftarlarının TFF ve F.Bahçe yöneticilerini "şike" süreci nedeniyle önceki gün protesto ettiği yürüyüşü manşetten duyurdu. Yerel gazeteler yürüyüşü, ilk sayfada tam sayfa haberleştirdi. Karadeniz "Cesur Yürek Trabzonum", Taka "Şikeye İsyan", Kuzey Ekspres "Tek İsteğimiz Var Adalet" manşetlirini attı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...