Nakliyecilerden 4 günlük eylem

Nakliyecilerden 4 günlük eylem

Ekonomi Haberleri

İstanbul'a meyve sebze taşıyan Antalyalı nakliyeciler, geçişini yasaklayan kararının değiştirilmesi için 4 günlük kontak kapatma eylemine başladı.

Alanya Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ahmet Uyar 4 gün sonunda sonuç alınmazsa eylemlerini 15 güne çıkaracaklarını ve kendilerine yurt çapında diğer kooperatiflerden de destek geleceğini söyledi. İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin birçok iline meyve ve sebze taşıyan Antalyalı nakliyeciler, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden ağır tonajlı araçların sabah 07.00- 10.00 ile akşam 16.00- 20.00 saatleri arasında geçişini yasaklayan kararının değiştirilmesi için yarın sabahtan itibaren 4 gün kontak kapattı. 10 kooperatif üyesi yaklaşık bin 500 nakliyeci, 4 gün içinde yasak kalkmazsa 15 gün daha sebze ve meyve taşımayacağını bildirdi. Alanya Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ahmet Uyar 4 günlük kontak kapatma eylemine bugün itibariyle başladıklarını kendilerine Ankara'daki kooperatiften de destek geldiğini belirtti. Ahmet Uyar 4 günlük eyleminden sonuç alınamazsa 15 gün daha kontak kapatacaklarını ve bu eyleme tüm yurttan nakliyeci kooperatiflerinin katılacağını söyledi.

İSTANBUL HAL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMAİstanbul Hal Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul'a sebze ve meyve nakliyesinde sıkıntı yaşanmıyor..
Geçen hafta ve bu haftaya ilişkin nakliye bilgileri şu şekilde;
İstanbul'a,
20 Ocak Pazartesi 1.211 araç ile 11.631 ton,
27 Ocak Pazartesi 1.180 araç ile 11.308 ton yaş sebze ve meyve getirildi
Sebze ve meyve fiyatlarında da herhangi bir değişiklik olmadığı bildirildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...