Oscar'ın ipucu Twitter'da

Oscar'ın ipucu Twitter'da

DÜNYA Haberleri

Mediamiser.com sitesinin yaptığı araştırmada, bu senenin 9 adet 'Yılın En İyi Filmi' adayı için atılan tweet'ler incelendi.

Oscar ödülleri 3 Mart'ta dağıtılacak. Mediamiser.com sitesinin yaptığı araştırmada, bu senenin 9 adet 'Yılın En İyi Filmi' adayı için atılan tweet'ler incelendi. Bu inceleme 24 saatlik bir zaman diliminde Oscar ödüllerinin en popüler 4 etiketi (#oscars, #myoscarpick, #oscarnoms, #oscars2014) üzerinden yapıldı. Atılan tweet'ler de pozitif, negatif ve tarafsız olarak üçe ayrıldı. Araştırmada 1. sırayı en çok olumlu tweet ile '12 Yıllık Esaret' filmi aldı. En çok tarafsız oy ise 'Yerçekimi' filmine gitti. Sinema eleştirmenlerinin bu iki film arasında geçmesini beklediği 'En İyi Film' kategorisindeki çekişmede en çok olumsuz tweet'i 'Düzenbaz' filmi aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...