Mancini'den istifa tehditi! 'Ben buraya...'

Mancini'den istifa tehditi! 'Ben buraya...'

SPOR Haberleri

Galatasaray'da beklenen transferlerin bir türlü gerçekleşmemesi, alınan oyuncuların da kontenjana takılması Mancini'yi adeta çıldırttı.

Galatasaray'ın ilk devrenin sonlarında yakaladığı çıkış, Gaziantepspor karşısında düşüşe dönüştü. Sarı kırmızılı takım, Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmanın ardından sahaya çıktığı 6 maçın 4'ünü kazanmayı başarmış, ortada olan 18 puanın 14'ünü de hanesine yazdırmıştı. İlk yarının son iki maçında seri yakalayan Galatasaray, Gaziantepspor karşısına yukarı doğru olan ivmeyi sürdürmek için çıkmıştı.


Sitem de takım da bozuldu nbsp;
Mancini'nin aklında ise ilk yarının sonunda kazanmaya başlamak, devre arasında transferlerle güçlenen takımın galibiyet serisini sürdürmesi vardı. İtalyan teknik adam adeta baştan oluşturduğu Galatasaray sistemine uygun oyuncuları almak için Ünal Aysal'a raporunu verdi. Hatta İtalyan basınında yer alan ve kendisinin verdiği iddia edilen demeçte, daha göreve gelirken transferleri belirlediği ve yapılmamasından dolayı büyük endişe duyduğu yer almıştı. Son iki sezonun şampiyonu sarı kırmızılı takımın neredeyse 20 yıllık sistemini bozup yeniden bir takım oluşturma anlayışına giden Roberto Mancini, gönderilemeyen yabancı ve alınamayan nokta futbolcular yüzünden oldukça gergin.


Büyük rest! nbsp;
Dün akşam LİG TV mikrofonlarına da üç ismi hedef gösteren Mancini, beklediği transferler yapılmazsa istifa edeceğini belirtti. Gaziantep'ten dönüş yolunda uçakta acil bir toplantı yapan teknik heyet ve yönetim, Mancini'nin istifa restiyle bir anda şoke oldu. İtalyan teknik adamın en yakınındaki isimlere "Ben buraya kariyerimi bitirmeye gelmedim. Verilen sözler tutulmadı. Yöneticilere ve başkana bu sözlerimi iletin. Üç gün içinde istediklerim yapılmazsa istifa edeceğim" dediği belirtildi. Mancini'nin bu sözleri dönüş yolunda olan Galatasaray kafilesinde adeta bomba etkisi oluşturdu. Bruma'yı Gaziantepspor'a kiralamayı düşünen sarı kırmızılılar, Riera, Dany ve Amrabat için de acil planlar yapıyor. Daha önce Riera ile her konuda anlaşışmış Amrabat'ın da gönderilmesi gündeme gelmişti. Ancak İspanyol futbolcu Riera, transfer sezonunun bitmesine az bir süre kaldığını takımdan ayrılırsa da yeni bir ekip bulmakta zorlanacağını belirtti. Edinilen bilgiye göre Riera'nın verilen tazminatı yükseltmek için böyle bir adım attığı ifade edildi.


Galatasaray'ı bekleyen tehlikeler! nbsp;
Amrabat'da hala kendine takım bulamadı ve bu yüzden Galatasaray'dan ayrılması oldukça riskli hale geldi. Dany'ye ise takım beğendirilemiyor. Kadroları artık dolan Süper Lig ekipleri de Dany ce Amrabat'a artık burun kıvırıyor. Galatasaray tek taraflı fesih yaptığı taktirde oldukça büyük mali külfetin altına girecek. Ayrıca FIFA nezdinde oldukça büyük tazminatlar ödemeye de mahkum olacak. Bunun farkında olan yönetim tek taraflı fesih yoluna gitmiyor. Bunun yerine ikna yolunu arayan yöneticilerin eli kolu bağlanmış durumda. Mancini'nin istfa restinden haberdar olan yöneticilerin ise kısa zamanda üç oyuncuyla ilgili kararını vermek için çok ciddi uğraş veriyor. Galatasaray'ın istediği futbolcular ise artık oldukça gerin. Heitinga ve diğer isimler bekleme süresinin uzamasından dolayı takımlarında kalma kararı verebilirler. (EUROSPORT)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...