Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aydın Yılmaz hasta yatağında konuştu

Aydın Yılmaz hasta yatağında konuştu

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın geçirdiği talihsiz sakatlık nedeniyle sezonu kapatan oyuncusu Aydın Yılmaz, hasta yatağında konuştu.

Galatasaray'ın Elazığspor ile oynadığı mücadelede sezonu kapatan Aydın Yılmaz, tedavi gördüğü hastanede açıklamalarda bulundu. Aydın, sakatlığının zemin nedeniyle gerçekleştiğini düşündüğünü belirtirken, tekrar sahalara döneceği tarihin ise belli olmadığını söyledi.


İşte Aydın Yılmaz'ın sözleri...
"Öncelikle herkese, çok teşekkür ediyorum. Özellikle takım arkadaşlarıma, taraftarlarımıza, beni abisi, kardeşi gibi görüp geçmiş olsun mesajı gönderen herkese teşekkür ediyorum. Futbolun içinde olan şeyler, daha önce de böyle büyük bir ilk sakatlığım olmuştu. Bu da olacakmış. Önemli olan bu sakatlıktan daha da güçlü bir şekilde dönmek benim için..."
"Zemin nedeniyle oldu diye konuştuk ve büyük ihtimalle de öyle. Sahanın heralde büyük payı vardı sakatlığımda. Bu sahalarda da oynuyoruz. Bu ilk değil, ben de son olmayacağım. İnşallah bu sahaların önüne geçeriz ve Türk futbolu da daha iyi yerlere gelir."
"Şu anda kesin bir şey yok. Ayağımda kırık olduğu için önce onun iyileşmesini bekleyeceğiz. Biraz da bana bağlı. En kısa sürede sahalara dönmek istiyoruz.
"Serdar benim çocukluk arkadaşım. Milli takımlardan beri beraberiz. Galatasaray'da da beraber çalıştık. Onun da bir suçu yok, çok üzüldü. Ben de bir arkadaşım bunu yaşasa çok üzülürdüm."
"İzleme fırsatı buldum ve çok duygulandım gerçekten. Sağolsunlar her fırsatta yanımda olduklarını gösterdiler. İnşallah onlar da başarılar yakaladığında ben daha da sevineceğim." (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...