Kayıp kız çocuğunu TSK buldu

/ Kaynak: İHA
Kayıp kız çocuğunu TSK buldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Genelkurmay Başkanlığı, Yüksekova'da kaybolan bir çocuğun Türk Silahlı Kuvvetleri unsurların yaptıkları çalışmalar sonucunda bulunduğunu açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Rümeysa Özdemir'in, 20 Kasım 2013 tarihinde Yüksekova ilçesi Kısıklı köyünde arazide kaybolduğu belirtilerek 3'üncü Piyade Tümen Komutanlığınca görevlendirilen İz Takip Köpeği ve Hakkâri İl Jandarma Komutanlığı unsurları ile vatandaşların aramaları neticesinde, 21 Kasım 2013 tarihinde bulunmuştur" denildi.
21 Ocak 2014 tarihinde Rümeysa Özdemir ve ailesinin, Hakkâri İl Jandarma Komutanı, Yüksekova İlçe Jandarma Komutanı ve bir bayan astsubay tarafından Genelkurmay Başkanı adına evlerinde ziyaret edildiği kaydedilerek Rümeysa ve kardeşlerine giyecek ve oyuncak hediye edildiği ifade edildi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...