Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pedro Franco siftah yaptı

Pedro Franco siftah yaptı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı Kolombiyalı stoperi Pedro Franco, siyah beyazlı forma ile ilk golünü kaydetti.

Sezon başında Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in yeterince şans tanımadığı Pedro Franco performansı ile göz dolduruyor.Sezon başında Kolombiya'dan büyük umutlarla transfer edilmesine karşın, Süper Lig'e ve Türk futboluna adapte olmakta zorluk yaşayan Franco, son haftalarda sırtına geçirdiği Beşiktaş formasını çıkarmaya niyetli gözükmüyor.Lige uyum sağlayan ve performansını günden güne artıran 23 yaşındaki stoper, Kasımpaşa ile oynanan erteleme karşılaşmasında takımı adına ilk golünü kaydetti.34.dakikada kornerden doğan karambolde ince bir dokunuşla Beşiktaş'ı 2-0 öne geçiren golü atan Franco, siyah beyazlı forma ile ilk golünü atma başarısı göstermiş oldu.
(SKORER)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...