Zekeriya Öz'ün son görev yeri Bolu

Zekeriya Öz'ün son görev yeri Bolu

GÜNDEM Haberleri

Zekeriya Öz, HSYK 1. Dairesinin, adli yargı mazeret ve mesleğe kabul kararnamesiyle 'hizmet gereği' Bolu'ya düz savcı olarak gönderildi.

HSYK 1. Dairesinin 123 kişilik adli yargı mazeret ve mesleğe kabul kararnamesi ile 43 kişilik idari yargı mazeret kararnamesi yayımlandı. Kararnameye göre, Bakırköy Başsavcı Vekili Zekeriya Öz, Bolu'ya savcı olarak atandı. Öz'ün atanma gerekçesi "hizmet gereği" olarak listede yer aldı. Kararname ile Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekillliklerine Ankara Cumhuriyet savcıları Zafer Ediş, Veli Dalgalı ve Ramazan Kaya getirildi. İstanbul Cumhuriyet savcıları Selamettin Celep, Mehmet Salih Sol ve Faruk Erşan Yılmaz İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilliğine, İzmir Cumhuriyet savcıları Orhun Sezer, Muvaffak Meşe ve Kazım Arapoğlu ise İzmir Cumhuriyet Başsavcıvekilliğine atandı. Faruk Ersen Yılmaz, Münevver Karabulut soruşturmasını yürüten savcıydı. Öte yandan Zekeriye Öz, Bolu'ya atanmasıyla ilgili olarak, ''Ben de gazetecilerden duydum'' dedi. ANKARA AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...