Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hikmet Karaman: '2 saat sonra olsa herkes gebermişti"

Hikmet Karaman: '2 saat sonra olsa herkes gebermişti"

SPOR Haberleri

K.Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, tesislerde çıkan yangın hakkında, "Olay 2 saat sonra olsa herkes uykuda zehirlenip gebermişti" dedi.

Kayseri'de Erciyesspor'un Kulüp Tesisleri'nde çıkan yangın paniğe neden oldu. Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Olay 2 saat sonra olsa, burada hepimiz ölmüştük" dedi. nbsp;Edinilen bilgiye göre, Erciyesspor'un Hacı Boydak Tesisleri'nde, saat 23:00 sularında tesis içerisinde futbolcuların ve teknik heyetin kaldığı binada bulunan çay ocağında, bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangını fark eden futbolcular, bina içerisinde kalan teknik heyeti ve takım arkadaşlarını uyararak dışarı çıkardı. Dışarı çıkan futbolcular, tesis içerisinde bulunan yangın tüpleri ile yangına müdahale etti.
nbsp;Futbolcuların ihbarı üzerinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri de, soğutma çalışmalarını tamamlarken, olay yeri inceleme ekipleri de yangının çıkış nedenini araştırdı. Bu arada, Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Anonim Şirketi yetkilileri de olay yerine gelerek elektrik akımını durdurdu.
nbsp;Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman da, yangını futbolcuların söndürdüğünü söyledi. Karaman, "İçeride çalışıyorduk hocalarla. Biranda sesler duyduk, dışarı çıktık, etraf duman içerisinde. Önce çıkacak yer aradık. Yatan oyuncular var. Uyuyan oyuncular var. Allah'tan sonra çıkış kapısı bulduk. Camları kırdık. Tüp var. Müthiş bir alev vardı. Dışarı koştuk. Yangın söndürme tüplerini bulduk dışarıda. Ender bütün camları kırıp, onlardan biraz fışkırttırdıktan sonra alev durdu. 2 saat sonra bu olay olsa hepimiz ölmüştük. İçerisi duman. Herkes uykuda zehirlenip gebermişti" dedi.
nbsp;Öte yandan, futbolcularda kendilerini battaniyeden yardım alarak soğuktan korumaya çalışırken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...