HTC M8'in 'mini'sini geliyor, işte detaylar

HTC M8'in 'mini'sini geliyor, işte detaylar

TEKNOLOJİ Haberleri

HTC'nin yeni amiral gemisi, M8 kod adlı akıllı telefon olacak. Telefonun 'mini' modelinin de teknik özellikleri sızdırıldı.

HTC, yeni amiral gemisi M8'i bu yıl içerisinde satışa sunacak. 1080p (Full HD) çözünürlük sunan 5 inç ekran, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi ve Qualcomm'un en hızlı işlemcisi Snapdragon 800 gibi teknik özelliklere sahip olacak bu telefonun, 'mini' modelinin teknik özellikleri de @evleaks tarafından açıklandı. @evleaks, M8 Mini kod adıyla lanse ettiği akıllı telefonun teknik özelliklerinin şu şekilde sıralanacağını iddia ediyor: Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi, HTC Sense 6.0 arayüzü, 720p (HD) çözünürlük sunan 4,5 inç ekran, 1,4 GHz Snapdragon 400 işlemci, 1 GB bellek ve 16 GB dahili depolama alanı. Cihaz ayrıca Bluetooth 4.0 bağlantı yeteneğine sahip olacak ve dahili depolama alanı microSD kart ile artırılabilecek.HTC'nin M8 Mini'yi, amiral gemisi M8 ile birlikte ya da bundan kısa bir süre sonra satışa sunması bekleniyor.
(Akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...