Aziz Başkan Yunus Yıldırım'a bu sözleri mi söyledi?

Aziz Başkan Yunus Yıldırım'a bu sözleri mi söyledi?

SPOR Haberleri

Sivas-Fenerbahçe maçının ilk yarısını kıpkırmızı kesilerek izleyen Aziz Yıldırım, devre arasında hakem Yunus Yıldırım'a çok ağır sözlerle yüklendi.

Sivasspor Fenerbahçe maçında berabere biten ilk yarıyı sinirden kıpkırmızı kesilerek izleyen başkan, soluğu soyunma odalarına giden koridorda aldı. Öfkesine hakim olamayan Yıldırım, hakem Yunus Yıldırım'a tepkisini çok ağır sözlerle gösterdi.

Tecrübeli hakeme "Buz gibi penaltıyı vermiyorsun. Sonra bir de oyuncuyu (Egemen Korkmaz) çıldırtıp, kırmızı kart gösteriyorsun. Bu iş böyle gitmez. Ben bunların hesabını elbet soracağım" dedi.

90 gün ceza kapıda
Bu yaşananların ardından Yunus Yıldırım, başkanın sözlerini aynen bu şekilde raporuna yazdı.

Raporla birlikte Aziz Yıldırım, hakem soyunma odası ihlali, tehdit ve küfürden dolayı PFDK'ya sevk edilirken, başkanın 60 ile 90 gün arasında hak mahrumiyeti cezası alması bekleniyor.

Bu arada Aziz Yıldırım ve genel sekreter Mahmut Uslu'nun dışında kırmızı kart gören Egemen Korkmaz sportmenliğe aykırı hareketten PFDK'ya sevk edildi. (Kaynak: Akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...