Galatasaray asrın bombasını patlatıyor!

Galatasaray asrın bombasını patlatıyor!

SPOR Haberleri

Drogba ile yollarını ayıracak olan Aslan, rüyalarını süsleyen İsveçli için düşmeye bastı.

Galatasaray'dan müthiş hamle. Drogba ve Sneijder gibi yıldızlara sarı-kırmızılı formayi giydiren yönetim, bir süredir koruduğu suskunluğunu dünya futboluna damga vuran bir süperstarı alarak bozmayı amaçlıyor.

Didier Drogba'ya güle nbsp; güle demeyi planlayan Başkan Ünal Aysal, her hareketi olay olan Zlatan İbrahimovic'in peşine düştü. Bu transfer kolay bitmeyeceğini bilen Aysal, operasyonu bizzat kend yürütüyor. Fransa'da yüzde 75 olarka açıklaman yeni vergi yasası nedeniyle PSG, ünlü yıldızın 60 milyon euroyu bulacak olan maliyetini karşılaşmakta zorlanıyor. 3 yıllık kontrat ve sezon başına 10 milyon önerilen 32 yaşındaki golcüye "Futbolu G.Saray'da bırak" teklifi yapıldı.

PSG'li forvet ve menajeri Mino Raiola ile yapılan ilk görüşmeler olumlu geçti.Ancak Cimbom'un her şeye rağmen bir B planı da var. Ünal Aysal yönetimi,M.City'li Edin Dzeko ile ilgili çalışmalarını da sürdürüyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...