Fenerbahçeli futbolculardan gizli eylem planı

Fenerbahçeli futbolculardan gizli eylem planı

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli futbolculardan Yargıtay'ın şike davası cezasını onadığı ve tebligatla birlikte cezaevine girecek başkan Aziz Yıldırım için gizli eylem planı

Fenerbahçeli futbolcular başkan Aziz Yıldırım'ın Sivas maçı sonrası yaptığı konuşmadan sonra kendi aralarında yaptığı toplantıda şampiyonluk kadar başkan Yıldırım'a da büyük bir hediye vermek için birbirleriyle sözleştiler.Spor Toto Süper Lig'de son haftalarda Fenerbahçe'de yaşanan puan kayıpları ligin senaryosunun değişmesine neden olurken, sarı-lacivertli cephede motivasyon çalışmaları da başladı. Fenerbahçeli taraftarların internetteki buluşma noktalarından olan superFB.com, takım içinde yaşanan son gelişmelere ulaştı. 3 yıl aradan sonra bir deplasman maçına giden ve Sivasspor kafilesinde takımla birlikte olan başkan Aziz Yıldırım'ın futbolculara uçakta yaptığı konuşma futbolcuları harekete geçirdi. Bu konuşmada Yıldırım, " Ben bu güne kadar hayatımı sizler ve renkler uğruna nasıl ortaya koymuşsam şimdi de ölmeye hazırım. Siz de sahada en başından beri yaptığınızı yapın. O forma için ölün ve şampiyonluğu tarihe altın harflerle yazın" dedi.
Sivasspor maçında yaşanan tartışmalı pozisyonların ardından Fenerbahçeli futbolcular suskunluklarını bozarken, ligin son dönemecinde hem rakip takım hem kendi taraftarlarını motive edecek açıklamalar yapmaya başladı. Bu açıklamaların devamının da geleceği öğrenilirken futbolcular kendi aralarında yaptıkları sohbette başkan Aziz Yıldırım'a büyük bir jest yapma hazırlığı içine girdi.
19 MAYIS'TA KUPALAR CEZAEVİNE GİDECEK
2010-2011 KUPASI DA
Fenerbahçeli futbolcular Yargıtay'ın şike davasında cezasını onadığı ve tebligat ile birlikte cezaevine girecek başkan Aziz Yıldırım'a 19 Mayıs sözü verdi. Futbolcuların ve camianın şampiyonluğun ardından bu kupanın yanı sıra, 2010-2011 sezonunda elde edilen ve müzede duran kupa ile birlikte Yıldırım'a kupalı bir ziyaret yapmayı planladıkları belirtildi.Kaptanlar Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin ve Volkan Demirel bu ziyarette beraberinde tüm futbolcular ve yöneticileri de Aziz Yıldırım'ın kaldığı cezaevine götürürken, büyük bir taraftar konvoyu da şimdiden planlananlar arasında.Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, futbolcuların son dönemdeki çıkışlarına müdahale etmediği ligin son virajında yaşanacak akıl oyunları karşısında oyuncularını serbest bıraktığı fakat dikkatli olma konusunda uyardığı da gelen haberler arasında...
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...