Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Endoğan Adili Galatasaray idmanına çıkıyor!

Endoğan Adili Galatasaray idmanına çıkıyor!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yeni transferi olan Endoğan Adili pasaport sorunu sebebiyle sözleşme imzalayamadı, ancak idmanlara çıkmaya devam ediyor.

Galatasaray'ın devre arasında görüşmelere başladığını KAP'a bildirdiği ancak oyuncunun pasaport sorunları yüzünden sözleşme imzalayamadığı Endoğan Adili sarı kırmızılılarla antrenmanlara çıkıyor. Önceki günlerde ülkesine geri gönderildi haberleri çıkan Endoğan Adili son olarak Eskişehir maçında Arena'da maçı izleyenler arasında görülmüştü. Basel'le oyuncunun bonservisi konusunda anlaşma sağlayan Galatasaray oyuncunun pasaport işlemleri uzadığı için devre arası transferinde işleri resmiyete dökemedi. Adili takımla idmanlara çıkarken genç futbolcunun pasaport sorununun halledilmesinden sonra resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtiliyor. Eurosport

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...