Lucescu, Trabzon'un teklifini kabul etmedi

/ Kaynak: DHA
Lucescu, Trabzon'un teklifini kabul etmedi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / DHA

Trabzonspor yönetiminin bordo mavili takımı çalıştırması için girişimde bulunduğu Mircea Lucescu, teklifi kabul etmedi.

Mustafa Akçay ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlüğe ilk etapta yabancı bir ismi getirmek için araştırmalarına başlayan Trabzonspor, 2004 yılından beri Shakhtar Donetsk'i çalıştıran Mircea Lucescu'ya teklif götüdü. Bordo-mavili yöneticilere tekliflerinden dolayı teşekkür eden Romen teknik adam, "Shakhtar ile gönül bağım var. Buradan ayrılmayı düşünmüyorum" diyerek olumsuz cevap verdi.Kariyerli bir teknik adamı göreve getirmek isteyen yönetime özellikle yerel medya ve camianın önde gelen isimleri, sezon sonuna kadar Hami Mandıralı veya Trabzonlu başka bir teknik adamla devam edilmesinin doğru olacağı görüşünü savundular. Yeni teknik direktör ile anlaşılana kadar takımı çalıştıracak olan yardımcı antrenör Hami Mandıralı, sıkıntıya girdi. Gustavo Colman ve Florent Malouda'nın sakatlığının büyük ölçüde geçmesi nedeniyle 6 kişilik yabancı kontenjanına alacağı isimleri belirlemekte sıkıntı yaşayan Mandıralı'nın, kadroda revizyona gidebileceği bildirildi. Hami Mandıralı'nın özellikle Akhisar Belediyespor karşısında yenilen 4 golde büyük pay sahibi olan savunma kurgusunu değiştirebileceği öğrenildi.

SONER FORMA İÇİN SABIRSIZLANIYOR nbsp;

Trabzonspor'da yaşadığı uzun sakatlık dönemi nedeniyle takımdan ayrı olarak çalışan Soner Aydoğdu'nun sakatlığı geçti. Takımla birlikte çalışmalara başlayan genç orta saha oyuncusu, form tutup formayı kapmak için sabırsızlandığını söyledi.
Forma giymeyi çok özlediğini belirten Soner, "Bu kritik dönemde ben de takımıma katkı yapmak istiyorum. Bugüne kadar istediklerimi tam olarak yapamadım. Ancak bundan sonraki süreçte herkese gerçek futbolumu göstereceğimi düşünüyorum" dedi. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...