Brezilyalı efsane, futbola dönmeye çalışıyor

Brezilyalı efsane, futbola dönmeye çalışıyor

SPOR Haberleri

Saha dışında sorunları nedeniyle 2012'den beri resmi maça çıkmayan Brezilyalı Adriano, antrenmanlarına katıldığı Atletico Paranaense ile sözleşme imzaladı.

Adriano, yeni kulübü Atletico Paranaense'nin formasıyla basının karşısına çıktı. Aralık ayından bu yana Atletico ile antrenmanlara çıkan 31 yaşındaki futbolcu, Latin Amerika'nın 1 numaralı kupası Libertadores'te de mücadele edebilecek.
Adriano'nun nasıl bir performans göstereceği ise şimdiden merakla bekleniyor.

Son yıllarda sürekli saha dışındaki sorunlarla gündeme gelen Adriano, Mart 2012'den bu yana resmi bir maça çıkmadı. Bir dönem Inter'de fırtına gibi esen Adriano, dünyanın en büyük golcülerinden biri olma yolunda ilerlerken özel hayatında yaşadığı sorunlar nedeniyle gözden düşmüştü. Bu yüzden Avrupa macerasına son vermek zorunda kalan Adriano, ülkesi Brezilya'da da tutunamamıştı.

Adriano, son olarak 2012'de Corinthians forması giymişti. Ancak Corinthians Yönetimi, aşil tendonundan sakatlanan oyuncuyu, tedavi sürecine bağlı kalmadığı gerekçesiyle serbest bırakmıştı. Aynı yıl Flamengo'ya transfer olan Adriano'nun sözleşmesi antrenmanlara katılmadığı gerekçesiyle tek bir maça dahi çıkmadan feshedilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...