BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Anasayfa > Haber > Doğal beslen, kanseri yen

Doğal beslen, kanseri yen

Balık, soya yağı ve yeşil sebzelerle beslenen kadınlarda, göğüs kanserine daha az rastlandığı bildirildi. Portakal ve greyfurt suyunda bulunan bir maddenin de kanserli hücreleri küçülttüğü belirlendi.



Balık, soya yağı ve yeşil sebzelerle beslenen kadınlarda, göğüs kanserine daha az rastlandığı bildirildi. Portakal ve greyfurt suyunda bulunan bir maddenin de kanserli hücreleri küçülttüğü belirlendi. Uzmanlar, kadınların korkulu rüyası olan göğüs karserine karşı tabii gıdalarla beslenmeyi tavsiye ediyor. California Üniversitesi Johnson Kanser Merkezi’ndeki uzmanlar, balık yağının gögüs kanserini önlediğini ortaya çıkardı. Konuyla ilgili Dr. John Gaspy tarafından hazırlanan raporda, balık, soya yağı ve yeşil sebzelerle beslenen kadınlarda üç ay içinde göğüs kanserine sebep olan yağ asidinin, göğüsteki doku ve plazmalarda tümör oluşumunu önlediği ifade edildi. Kanada’nın Ontario kentindeki Wester Üniversitesi’nde yapılan bir başka araştırmada ise, portakal ve greyfurtun göğüs kanseri hücrelerinin oluşmasını önlediği ve kolesterolü düşürdüğü bildirildi. Ökseotu binbir derde deva Ökseotunun içindeki kuersetin, urson, viskotoksin, cholin, kekre maddeler, inosit, viscin, piridin ve magnezyum, damarları genişletir, tansiyonu normal düzeye indirir, kalbi güçlendirir, akan kanı durdurur, astıma ve kramplara iyi gelir ve nihayet bağışıklık sistemini güçlendirir. Geleneksel olarak ökseotu yapraklarından kaynatmadan elde edilen öz, ayrıca kulak çınlaması, ağrılı aybaşı kanamalarında, damar kireçlenmesinde ve yaşlılıkta görülen başağrılarında kullanılır. Almanya ve İsviçre’de yaygın olan antropozofi yandaşları, ökseotu özünü bazı kanser türlerini tedavide kullanırlar.
 
 
  • Piyasalar

    Fark %
  • 95953
    % -0.94
  • 5.8268
    % -0.21
  • 6.5545
    % -0.3
  • 7.5597
    % -0.05
  • 238.589
    % -0.11
 
 
 
 
 
Kapat
KAPAT