CHP'de adaylık kavgası bitmiyor

CHP'de adaylık kavgası bitmiyor

Politika Haberleri

Kritik bölgelerdeki adayları beğenmeyen örgütlerin kazan kaldırdığı CHP'de sular durulmuyor.

Partinin "kalesi" İzmir'de aday gösterilmeyen 10 belediye başkanı ortak deklarasyon yayınladı, bazıları gelişmeleri beklemeden partiden istifa etti. Genel Merkez önünde iki gün önce başlayan eylemler MYK toplantısının yapıldığı saatlerde de devam etti. Partinin eski "ağır topları" da gün içinde Genel Merkez'e gelerek yöneticilerle görüştü, ancak birçoğu eli boş döndü. Bazı başkanların yeniden aday gösterilmemesi ve aday yapılan isimlere İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler de tepki gösterdi. Önceki gün istifa eden Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek de Kılıçdaroğlu'nun isteği üzerine dilekçesini yırtarak bu kararından vazgeçti.
GENEL MERKEZDE EŞEKLİ PROTESTO
CHP'nin Çankaya adayına tepki gösteren bir grup partili, genel merkez binası önüne getirdikleri "eşekle" protesto gösterisi yaptı. CHP?üyesi Engin Balım, "Maalesef biz de eşeklik ettik" dedi.
Şükran Kaban ANKARA nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...