'Sevgililer Gününde ne yapacaksınız' sorusuna şoke eden cevap!

'Sevgililer Gününde ne yapacaksınız' sorusuna şoke eden cevap!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ünlü yıldız Eva Mendes sevgililer gününde hıçkıra hıçkıra ağlayacağını söyledi. Hayranları ise bu cevabı duyunca şoke oldular...

Erkeklerin başını döndüren ünlü yıldız Eva Mendes sevgilisi Ryan Gosling ile ayrıldıkları yönünde çıkan iddiaları yanıtsız bırakıyordu. Sevgilisi Ryan Gosling ile ayrıldıkları yönünde çıkan iddialara bugüne dek cevap vermeyen Eva Mendes 'Sevgililer Günü'nde ne yapacaksınız' sorusuna "Not Defteri'ni izleyip hıçkıra hıçkıra ağlayacağım" yanıtını verdi. The Place Beyond The Pines film setinde başlayan Eva Mendes Ryan Gosling ilişkisinin Mendes'in bebek isteği yüzünden bittiği iddia edilmişti. Bir dargın bir barışık süren ilişkinin akıbeti ile ilgili konuşmayan çiftten sessizliği ilk bozan Eva Mendes oldu. Geçtiğimiz gece katıldığı The Ellen Show adlı talkşov programında hayatına dair samimi itiraflarda bulunan Mendes, hakkında çıkan tüm haberlere içtenlikle yanıt verdi. Gosling ile olan birliktelikleri Eva Mendes'in bebek isteği ile son bulduğu iddia edilirken Mendes'in depresyonda olduğu ve eviden sadece alışveriş yapmak için dışarı çıktığı iddia ediliyordu. Oysa katıldığı programda Mendes ile en dikkat çeken nokta güzel yıldızın neşesiydi. Hakkında çıkan hamile dedikodularına da yanıt veren ve kesin bir dille yalanlayan Eva Mendes, bunun saçmalık olduğunu söyledi. Mendes, Sevgililer Günü hakkında yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Ellen Degeneres'in 'Sevgililer Günü'nde ne yapacaksın' sorunusuna, Mendes 'Ben romantik bir insan olduğumu düşünüyorum ama Sevgililer Günü'nde özel birşeyler yapacak kadar değil. Muhtemelen evde olur 'The Notebook' filmini seyreder ve hıçkıra hıçkıra ağlarım' diye yanıt verdi. Mendes'in bu cevabı izleyecilieri şoke etti, çünkü Notebook filminde sevgilisi Ryan Gossling oynuyor. Mendes bu esprili cevabıyla ayrılık dedikodularını da doğrular gibiydi. Ünlü oyuncu havalimanında güvenlik bölgesinden geçmediği için hakkında çıkan hamile olduğu yönündeki dedikodular için de 'Havalimanında güvenlik bölgesinden geçmediğim için hamile olduğum iddia edildi ve bu çok saçma.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...