Bomba iddia! Sagna Aslan olabilir

Bomba iddia! Sagna Aslan olabilir

SPOR Haberleri

Daily Mail gazetesi Arsenal ile henüz sözleşme yenilemeyen Bacary Sagna'nın yeni rotasının Galatasaray veya Monaco olabileceğini iddia etti.

31 yaşındaki Fransız sağ bekin Arsenal'den üç yıllık yeni bir kontrat istediği ancak İngiliz kulübünün üç yıllık kontrata sıcak bakmamasının, Sagna'nın farklı arayışlara yönelmesine neden olduğunu yazan Daily Mail, Galatasaray ve Monaco'nun vergi avantajları nedeniyle bir adım önde olduğunu belirtti. Eboue'nin performansından memnun olmayan sarı kırmızılı takımın sezon sonuda Fildişili oyuncunun yerini Sagna ile doldurabileceği iddia edilirken, Galatasaray'ın Sagna'ya dört yıllık bir kontrat sunmaya hazırlandığı ifade edildi. Galatasaray'ın kadrosunda Sneijder ve Drogba gibi dünya yıldızlarını barındırdığını yazan Daily Mail, Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in "Sagna bizim için önemli bir oyuncu. Bizimle kalmasını arzu ediyoruz ama bu onun muhtemelen son imzası ve son kararı verecek olan kendisi" sözlerine de yer verdi. (Eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...