'Cep'te adaletsizlik oluştu

'Cep'te adaletsizlik oluştu

Ekonomi Haberleri

Avea CEO'su, teknoloji marketleriyle GSM operatörleri arasında adaletsiz bir ortam oluştuğunu, bu ortamdan memnun olmadıklarını belirtti.

Kredi kartlarına getirilen taksit sınırlamasının kontratlı satabilmeleri sayesinde kendilerine olumlu yansıdığını belirten Avea CEO'su Erkan Akdemir, teknoloji marketleriyle GSM operatörleri arasında adaletsiz bir ortam oluştuğunu, bu ortamdan memnun olmadıklarını belirtti. Taksit sınırlamasında bir daha dikkatli çalışılması gerektiğini, her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyleyen Akdemir sözlerine şöyle devam etti: "Cep telefonu ithalatı toplam ithalatın yüzde 1'ini oluşturuyor. Bence bu oran vergilerin hafifletilmesiyle yüzde 2'lere çıkmalıdır." 2013 yıl sonu finansal sonuçlarını da açıklayan Akdemir, son çeyrekte 418 bin abone ile rekor büyüme yaşadıklarını, abone sayılarının 14,5 milyona çıktığını söyledi.Akdemir, "Avea'nın 6 milyon olan faturalı abone sayısı yüzde 10 artışla 6,5 milyona ulaştı"dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...