İntihar eden kız kardeşi Julia Roberts'ı suçlamış

İntihar eden kız kardeşi Julia Roberts'ı suçlamış

MAGAZİN Haberleri

ABD'li ünlü oyuncu Julia Roberts'ın üvey kız kardeşi Nancy Motes'un öldüğü yerde bir intihar notu bulundu

ABD'li ünlü oyuncu Julia Roberts'ın üvey kız kardeşi Nancy Motes'un öldüğü yerde bir intihar notu bulundu. 37 yaşındaki kadın, son mesajında yaşadığı tüm sorunlarından Roberts'i sorumlu tuttu. Roberts ve Motes arasındaki ilişkiler hep gergindi. Üvey kardeş, açık bir şekilde Roberts'i kendisini görmezden gelmek ve konuşmayı reddetmekle suçluyordu. Ayrıca, aktrisin kendisiyle aşırı kiloları yüzünden dalga geçmek ve hasta annesiyle görüşmesini engellemekle suçluyordu.
Vesti.ru sitesi, Motes'un son günlerde kendini kötü hissettiğini bildirdi. Twitter hesabındaki yazılarında Roberts'i suçladığı, hakaret ettiği ve hatta "kardeş" kelimesini tırnaklar içinde yazdığını belirtti. Motes, yakınlarının kendisini unuttuklarından ve terk ettiğinden şikayet ediyordu. Nancy Motes, 9 Şubat günü Los Angeles'ta yaşadığı evinde ölü bulunmuştu. Ön belirlemelere göre kadın, bulunduğu sırada yaklaşık 12 saat su dolu küvette ölü halde yatıyormuş. Julia Roberts, olayla ilgili henüz herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak aktrisin, önümüzdeki günlerde yapılması planlanan tüm sosyal ve eğlence etkinliklerine katılmaktan vazgeçtiği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...