Beşiktaş'tan Olcay'a 'Şahan'e ayar

Beşiktaş'tan Olcay'a 'Şahan'e ayar

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar, yıllık alacağını 1.5 milyon euroya yükseltmeyi planladığı oyuncusunun sözleşmesini 2 yıl daha uzatacak

Beşiktaş'ın 'feda' sezonunda 800 bin euro karşılığında Kaiserslautern'den kadrosuna kattığı Olcay Şahan, oynadığı futbol ve müthiş sol ayağıyla siyah-beyazlı takımın vazgeçilmez ismi oldu. Transfer olduğundan beri bir maç bile kaçırmadan her karşılaşmaya çıkan genç futbolcu, Kasımpaşa karşısında da iki asist yaparak galibiyetin mimarı olmuştu. Siyah-beyazlı takımın forveti Almeida'nın ardından en golcü ikinci isim olan Olcay'ın bu performansı Beşiktaş taraftarlarını olduğu kadar yönetimi de mest etti. 4 yıllık sözleşmesinin 2 yılını dolduran oyuncunun siyah-beyazlı takımda devam etmesini isteyen Başkan Fikret Orman'ın, yöneticiler Deniz Atalay ve Ahmet Kavalcı ile bir araya gelerek Olcay'ın sözleşmesinin uzatılması konusunda görüş belirttiği ifade edildi.
Başkan Orman'ın talebini 26 yaşındaki oyuncuya ileten yöneticiler golcü futbolcudan da onay aldı. Beşiktaş'ta mutlu olduğunu ve ayrılmayı düşünmediğini söyleyen siyah-beyazlı futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda 2 yıl daha uzatılacak. Beşiktaş'tan yıllık 1 milyon euro kazanan Olcay'ın alacağı ücreti revize edilerek 1.5 milyon euroya çıkarılması planlanıyor. Beşiktaş yönetimi yıllık kazancıyla Kerim Frei, Mustafa Pektemek, gelecek sezon takıma katılacak Cenk Tosun gibi isimlerin bir hayli gerisinde olan Olcay Şahan'a böylelikle başarısının karşılığı verilmiş olacak. Geçen yıl forma giydiği toplam 37 maçta 11 gol kaydeden Olcay, bu sezon oynadığı 20 maçta 7 gol, 6 asistlik bir performans sergiledi. Ayrıca takım içinde ücret dengesizliği olduğunun dile getirilmesinin ardından Başkan Fikret Orman, siyah-beyazlı ekibin galibiyetlerinde kilit isimler olarak ön plana çıkan Veli ve Oğuzhan'ın da yıllık maaşlarının yukarıya çekilerek iki isme de zam yapılmasına onay verdiği öğrenildi.
HÜSEYİN nbsp;EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...