Muhalif lideri boyadılar

/ Kaynak: AA
Muhalif lideri boyadılar

DÜNYA Haberleri  / AA

Muhalif Batkivşçina (Vatan) Partisi Lideri Yatsenyuk üzerine boya dökülerek protesto edildi

Ukrayna'nın eski Başbakanı Yuliya Timoşenko'yu hapis cezasını çektiği Kharkiv kentindeki hastanede ziyaret eden muhalif Batkivşçina (Vatan) Partisi Lideri Arseniy Yatsenyuk ile Başkan Yardımcısı Aleksandır Turçinov'a boyalı saldırıda bulunuldu.
Yatsenyuk ile Turçinov'un üstüne, Timoşenko'yla görüşmelerinin ardından, hastanede bazı kişilerce yeşil renkli boya döküldüğü bildirildi.
Turçinov, olayla ilgili bir kişinin yakalandığını söyledi.
Konuyla ilgili açıklama yapmayan Yatsenyuk ise muhalefetin ortak görüşe sahip olduğunu, Timoşenko ile görüşmelerinin ayrıntılarını yakın zamanda Kiev'de yapacağı basın toplantısında paylaşacağını kaydetti.

Ukraynalı siyasetçi yaşanan olay sonrasında espri yapmayı da ihmal etmedi. Yatsenyuk, konuyla ilgili olarak "Önce güzel bir duş alacağım yarın da basın toplantısı düzenleyeceğim." nbsp;ifadelerini kullandı. Ukrayna polisi, boyalı saldırıyı düzenleyen iki kişiden birini gözaltına aldığını açıkladı.Muhalif lideri boyadılar

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...