Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Olimpiyat'ta el ele kupa gezintisi

Olimpiyat'ta el ele kupa gezintisi

SAĞLIK Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin yedek ve yeni transfer ağırlıklı kadroyla çıktığı karşılaşmada gollük pozisyon dahi yok gibiydi

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda yarı final biletini cebine koyan G.Saray ve Antalyaspor arasındaki maç adeta dostluk havasında geçti. Pazartesi ligde de karşılaşacak olmaları güzel bir tesadüf oldu. Karşılaşmanın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılması, G.Saray'ın da yedek ve genç ağırlıklı kadroyla mücadele etmesi taraftar açısından maçın cazibesini ortadan kaldırmıştı. Mancini için yeni transferleri izleme imkanı olsa da asıl 'Genç Aslan'ların kendilerini ispatlamak için ellerinden geleni yapması gelecek için umutları yeşertti. 18-19'luk gençlerin içinden 3-4 tanesi kadroyu zorlarsa Mancini için gurur kaynağı olacaktır. Her maç için ayrı taktik belirleyen İtalyan çalıştırıcı bu sefer de tek forvetli, kalabalık orta saha düzeni ile oyuncularını sahaya sürmüş.
6'da Umut Gündoğan auta attı, 31'de Ontivero kaleciye nişanladı. 33'te Semih Aykut'u, Seddar da Eboue'yi geçemedi. 35'te Umut, 39'da Aydınlı Oğuzhan'ın serbest vuruşları yetersiz. 170 gün sonra futbola "Yeniden Merhaba" diyen Hamit 67'de oyuna girdi. Antalya beraberliğe razı gözüküyor, G.Saray ise gözünü grubu lider kapatmak istiyordu. Ama maç berabere bitince Aslan'ın rakibi A Grubu'nu lider tamamlayan Bursaspor oldu.
Bahadır ÇOKİŞLER



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...