Gerçeği düğünde söyleyince şok oldu

/ Kaynak: İHA
Gerçeği düğünde söyleyince şok oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da, gelin ile damat düğün öncesi parkta fotoğraf çektirirken gelin arabasının camı kırılarak içindeki çanta çalındı.

Adana'da, gelin ile damat düğün öncesi parkta fotoğraf çektirirken gelin arabasının camı kırılarak içindeki çanta çalındı. Damat, hırsızlık olayını düğün sırasında söyleyince gelin büyük şok yaşadı.Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Hatice Güçlü (23) ile Selman Taşkın (26), düğün yapmak için hazırlıklara başladı. Çift düğünden önce açık hava fotoğrafı çektirmek için sağdıçlarla birlikte Merkez Park'a gelip gelin arabasını da Fuzuli Caddesi üzerine park etti.Gelin ve damat çantaları araca koyarak parka gitti. Ancak bir süre sonra hırsız ya da hırsızlar düğün arabasının yanına gelerek buji ile camı kırıp, arkadan bir çanta alıp kaçtı. Yoldan geçen bir vatandaş düğün arabasının camının kırık olduğunu görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis yoldan geçen ve etrafta bulunan işyerleri ile parka giderek gelin ve damadı aradı. Bir süre sonra gelin ve damada ulaşamayan polis sağdıçlara ulaştı. Gelen sağdıç araçta çantalara baktıktan sonra hırsızların içi boş olan çantayı aldığını, şikayetçi olmayacaklarını söyledi. Bu durumu da damada bildirdi. Damat ise geline mutlu gününde üzülmemesi için söylemedi. Gelin arabası arka camı kırık bir şekilde gelin ve damadı alarak düğünün yapılacağa yere götürüldü. Hiçbir şeyden haberi olmayan gelin akşam düğünde karşısında basın mensuplarını görünce şaşırdı. Eşine "Basın mensupları bizim düğüne neden geldi" diye sorunca eşi, "Biz fotoğraf çektirirken aracımızın camını kırıp çanta çalmışlar" dedi. Bunun üzerine gelin şok olurken, daha sonra şoku atlatarak gelen tebrikleri kabul etti. Farklı tarihlerde meydana gelen olaylarda , çiftler fotoğraf çektirirken gelin arabalarının çanta çalınmıştı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...