Bilic: Kazandığımız puanlar bize gökten zembille inmedi

/ Kaynak: CHA
Bilic: Kazandığımız puanlar bize gökten zembille inmedi

SPOR Haberleri  / CHA

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, şuan yakaladıkları pozitif havanın kendilerine kimse tarafından hediye edimediğini söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, şuan yakaladıkları pozitif havanın kendilerine kimse tarafından hediye edimediğini ve Kapalı Çarşı'dan da almadıklarını, gökten zembille inen puanlar da olmadığını söyledi. nbsp;Bugün yapılan antrenman sonrasında BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı gerçekleştiren Bilic, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
POZİTİF HAVAYI DEVAM ETTİRMEMİZ GEREKİYOR
Hırvat hoca, takımda güzel bir hava yakaladıklarını belirterek, "Her kulüpte günlük hava yüzde 10, yüzde 20 aldığınız saha sonuçlarına bağlıdır. Esas önemli ise bu başarıyı korumaktır. Güzel ve güneşli günler geçiyoruz. Mümkün olduğu kadar bunu korumaya çalışacağız. Maç maç düşünüp daha da iyi olmamız gerekiyor. Bu şekilde hareket etmemiz gerekiyor. Kazandığımız bu başarıyı elde ettiğimiz başarıları kimse bize hediye etmedi. Gökten zembilde inmedi. Gidip kapalı çarşıdan para ile de almadık. Futbolcuların, antrenörlerin çalışma, gayret ve çabalarıyla ortaya çıkıyor. İyi bir ruh hali yakaladık. Uzun süre bunu korumamız ve kıymetini bilmemiz gerekiyor."dedi.
Bilic, Kasımpaşa ile oynadıkları ve 3-0 kazandıklatı tekrar maçı sonrasında Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota'nın 'keşke tekrar oynasak' diye imalı açıklamasına da cevap verdi. Tecrübeli hoca, "O dönemde biz itirazı yapmıştık. Orada da söyledim maç bizim lehimize 3-0 hükmen mağlup olmalı demiştim. Kaderin cilvesi maçın sonucu 3-0 sonuçlandı. Shota gerçekten harika bir insan çok iyi bir teknik direktör. Ben onun yeteneğine ve becerilerine güveniyorum. İnanıyorum ki takımını en yakın zamanda bu kötü durumdan yukarıya çıkaracak." diye konuştu.
"FERNANDES'E SORUN?"
Manuel Fernandes'in takımdan kalıp kalmıyacağı sorusuna ise,"Manuel çok iyi bir oyuncu kendinse büyük saygım var. En azından sezon sonuna kadar bizimle birlikte. Antrenmanlar da çok iyi çalışıyor. Daima kendisini hazır tutmasını istiyoruz. Fırsat bulduğunda ve dakika aldığında kendisinden en iyisini yapmasını istiyoruz. Üst düzey oyuncuların sözleşmelerinin biteceği sezon içerisinde bu şekilde spikülasyonlar her zaman çıkıyor. Sezon sonuna kadar Fernandes bizimle. Daha detaylı bir cevap istiyorsanız bunu kendisine sorun."diye cevap verdi.

MEVCUT KADROMUZ İYİ İŞLER ÇIKARDI

Slaven Bilic, takımın transfer ve şampiyonluk politikalarınıda değerlendirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Beşiktaş gibi büyük bir takım ligi her zaman kazanmak ve şampiyonluk için oynar bu durum kaçınılmazdır. Bu sezon şimdiye kadar iyi bir iş çıkardık. Bazı meseleler var. Bu meselelerin birincisi stadyum meselesi. Bizim için çok önemli bir konu. Bizim gibi taraftar kitlesi büyük olan bir takımsanız stadyum meselesi çok önemli. İkincisi ceza meselesi farklı yerlerde ve bayanlara karşı oynadık. Üçüncü mesele ise mali durumlar. Rakiplerimiz bizden çok farklı yatırımlar yapıyor. Bütün bunların ışığında mevcut kadronun çıkardığı işi gayet takdir ediyorum. Bugün geldiğimiz nokta itibariyle Fenerbahçe'den 5 puan, Galatasaray'dan 1 puan gerideyiz. Yapmamız gereken uzun vadede ne olacağına bakmak değil de maç maç gitmek. Bizim yapmamız gerekenler iyi antrenman yapmak ve saha da elimizden gelen her şeyi yapmak. Bunu yaptığımızda zaten bizleri yukarıya taşıyacak. Transfer meselesinde sadece ben karar vermiyorum. Ben ve ekibim fikirlerimizi bildiriyoruz. Yönetim kurulumuz ve başkanımız kararlarını veriyor. Aldığımız oyuncuların tamamı Beşiktaş'ın oyuncusu. Benim bilgim dışında alınmış ve buraya getirilmiş bir oyuncu yok. Oyuncuların bir kısmına şans veriyoruz bir kısmını zaman zaman henüz şans veremiyoruz. Ancak hiçbir oyuncu için onu şu getirdi imzayı bu attırdı diye değerlendirmiyoruz. Oyuncularımızın tamamı Beşiktaş'ın oyuncuları."

HAKEMLER EŞİT DAVRANSIN

Son olarak hakemlerin performansını değerlendiren Bilic, "Hakemlerle ilgili ben objektif konuşamam. Çünkü bu ligde çalışan bir teknik direktörüm. Bizim kulübümüze karşı olan davranışlar farklı. İngiltere, İspanya ve Almanya'dan da maçlar izliyoruz. Orada büyük hatalar yapılıyor. Diğer takımlara nasıl davranılıyorsa bize de en azından o şekilde davranılsın isiyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...