Fenerbahçe'de Gökhan Gönül şoku

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül şoku

SPOR Haberleri

Sivasspor deplasmanında aldığı yenilgiyle şampiyonluk yarışında önemli bir darbe alan Fenerbahçe'de, son olarak Gökhan Gönül'ün sakatlık şoku yaşanıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Sivasspor maçında rakibine 2-0 mağlup olan Fenerbahçe'ye Egemen'in kırmızı kart, Caner'in ise sarı kart görerek bu maçta cezalı duruma düşmeleri ve Sow'un sakatlığından sonra bir kötü haber de Gökhan Gönül'den geldi. Sivas'ta oynanan maçta ev sahibin attığı ikinci golün başlangıcında rakip kale önünde yerde kalan Gökhan Gönül'ün yere düştüğü sırada dizine darbe aldığı öğrenildi. Pazartesi gününü izinli geçiren Fenerbahçe'de iki gündür devam eden antrenmanları ağrıları nedeniyle tamamlayamayan Gökhan Gönül'ün durumunun bugün netleşeceği ancak Kasımpaşa maçında oynamasının şüpheli olduğu belirtildi.


sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...