Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pazarcık'ta seçim kavgası: 1 ölü

Pazarcık'ta seçim kavgası: 1 ölü

YAŞAM Haberleri

Pazarcık'ta muhtar adaylığı için çıkan kavgada yaralanan kardeşi için otomobile binen Feride Toktemur, açılan kapıdan yola savrulup yaşamını yitirdi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi'nde muhtar adayları ve yakınları arasında çıkan, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 5 kişi yaralandı. nbsp;Yaralıların hastaneye götürüldüğü otomobile binen 58 yaşındaki Feride Toktemur, açılan kapıdan yola savrulup yaşamını yitirdi.

Kavga, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Guzkent Köyü'nde yaşandı. İddiaya göre, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde muhtarlık için aday olan Adem Toktemur ile mevcut muhtar Tugay Uncuer arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma yaşandı. Tartışma, tarafların yakınların da katılımıyla büyüyerek kısa sürede kavgaya dönüştü. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada, muhtar adayı Adem Toktemur, Ekrem Töremen, Adem Töremen ve isimleri öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Muhtar adayı Adem Toktemur, kendisiyle birlikte yaralanan yakınlarını kendi otomobiliyle Pazarcık Devlet Hastanesi'ne götürürken, ablası Feride Toktemur de araca bindi. Hızla hareket eden otomobilin kapısının açılmasıyla yola savrulan Feride Toktemur ağır yaralandı. Pazarcık Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılardan Feride Toktemur yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Toktemur'un cesedi otopsi için morga konulurken, diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. İhbar üzerine köye giden jandarma kavgaya karıştığı öne sürülen 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Gerginlik yaşanmaması için köyde güvenlik önlemi alınırken, kavgayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...