Bilal Erdoğan savcılara dava açıyor

Bilal Erdoğan savcılara dava açıyor

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan, 17 Aralık operasyonunda adı geçen oğlu Bilal Erdoğan'ın soruşturmayı yürüten savcılara tazminat davası açacağını açıkladı.

Başbakan Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan'ın 17 Aralık operasyonlarını başlatan savcılara tazminat davası açacağını söyledi. Erdoğan, devlet içindeki paralel yapı ile sonuna kadar mücadele edeceklerini ifade ederek, "Bizi kimse yolumuzdan döndüremez" dedi.

Başbakan Erdoğan dün akşam yaklaşık 250 eski AK Parti milletvekili ile yemekte buluştu. ATO Congressium'da basına kapalı gerçekleşen yemekte Başbakan Erdoğan 17 Aralık sürecine ilişkin önemli mesajlar verdi.

Edinilen bilgilere göre; Erdoğan, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için eski milletvekillerinden destek istedi. Erdoğan, "Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte hepimiz birlik içinde çalışmalıyız. Bu seçimlerden AK Parti, her zamankinden daha güçlü çıkmalı" diyerek çalışmalara aktif katılmalarını istedi.

"Zaten çalışmalardan geri durmayacağınızı biliyorum" diyen Erdoğan, "Bu seçimlerden de çok iyi netice alacağız, halkın arkamızda olduğuna inanıyoruz" dedi.

BEDDUAYA MİLLETİN DUASI YETER
Konuşmasında Erdoğan, bazı çevrelerin kendisini kast ederek "Uzun adam ölsün diye beddua ediyoruz" dediğini hatırlattı. Erdoğan, "Bunlar 'uzun adam' diye bana beddua ediyorlar, sonra da 'bu kadar yıl beddua ediyoruz tutmadı' diye kendi kendilerine şikayet ediyorlar. Halis olsanız bedduanız tutardı. Ama bize millet dua ettiği için Allah da yardım ediyor. Millet bize samimi dua ediyor, biz de samimiyiz. Onlar samimi olmadıkları için ayakları kayıyor" dedi.

SAVCILARA DAVA
Konuşmasında 17 Aralık operasyonları ile başlayan sürecin sadece AK Parti'ye değil Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı kurulan bir tuzak olduğunu ifade eden Erdoğan, "Bu operasyonlar birliğimize beraberliğimize yöneliktir. Ama bizi yolumuzdan döndüremezler. Bunlarla mücadeleye devam edeceğiz" dediği bildirildi.

Erdoğan, operasyonlarda adı geçen oğlu Bilal Erdoğan'ın soruşturmayı yürüten savcılara karşı tazminat davası açacağını da söyledi. Erdoğan, operasyonlarda ismi geçen bakanların çocuklarının da yine karşı dava yoluna başvuracaklarını kaydetti.

ÇARŞAMBA SEÇİM STARTI
Bu arada seçim çalışmaları için AK Parti Seçim Üst Kurulu'nu toplayan ve yaklaşık 4.5 saat çalışan Erdoğan, yemekte seçim startına ilişkin de ipucu verdi. Erdoğan, seçim kampanyasına önümüzdeki hafta çarşamba start vereceklerini, takiben ise mitinglere başlayacaklarını açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...