Başbakan Erdoğan'ın içtiği su bile takip ediliyor

Başbakan Erdoğan'ın içtiği su bile takip ediliyor

GÜNDEM Haberleri

Başbakan'ın doktorluğunu yapan AK Parti Milletvekili Cevdet Erdöl, Başbakan Erdoğan'ın sağlık güvenliği ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Recep Tayyip Erdoğan'ın en yakınındaki isimlerden olan doktoru ve Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, Başbakan'ın ciddi takip gerektirecek bir sağlık sorununun olmadığını söyledi. Erdöl, "Sayın Başbakanımız son derece sağlıklı. Ama biz yine de tüm dünya liderlerinin yaptığı gibi, sayın Başbakan'ın sağlık güvenliği açısından her türlü tedbiri alıyoruz" dedi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın doktoru ve AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, Başbakan'ın bir sağlık sorunu olmadığını, sağlık güvenliği ile ilgili her türlü tedbirin de alındığını söyledi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın "Uzun adamın ölmesini bekleyenler var" şeklinde duyumlar aldıklarını açıklamasının ardından Başbakan Erdoğan'ın sağlığı ile ilgili iddialar kamuoyunda yeniden tartışma konusu oldu.
nbsp;
Erdoğan'ın en yakınındaki isimlerden biri olan doktoru ve AK Parti MilletvekiliErdöl, bu iddialara ilişkin bir grup gazeteci ile yaptığı sohbette şöyle konuştu:
nbsp;
DÜNYA LİDERLERİ NASILSA…
nbsp;
"Başbakan'ın sağlık güvenliği açısından her türlü tedbiri alıyoruz. Şimdiye kadar risk oluşturan, bir vaka tespit etmedik. Tüm dünya liderleri nasıl korunuyorsa, sağlığı ile ilgili nasıl önlemler alınıyorsa, biz de birebir bu uygulamaları yapıyoruz. Bunun belli kuralları var, uluslararası alanda kullanılan kuralları var.
nbsp;
UYARILARIMIZA DİKKAT EDİYOR
nbsp;
İçtiği su, yediği yemekle ilgili önlemler alırsınız, bu tüm dünyada böyledir. Bunun için gerekli tüm teknik donanımlara sahibiz. Hiçbir eksiğimiz yok. Bu çağın sahip olduğu tüm imkanları kullanıyoruz. Başbakan son derece sağlıklı. Ciddi takip gerektirecek sağlık sorunu yok. Biz tıbbi anlamda gerekli önlemleri alıyoruz. Kendisi de uyarılarımıza dikkat ediyor ve özen gösteriyor."

Yücel KAYAOĞLU / TÜRKİYE GAZETESİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...