Çelik: Bakan fezlekeleri Meclis'e gelecek

Çelik: Bakan fezlekeleri Meclis'e gelecek

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, muhalefet liderleri hakkındaki fezlekelerle ilgili eleştirilere cevap verdi.

NTV'ye konuşan Hüseyin Çelik, "Bakanların fezlekeleri tekemmül ettiği zaman TBMM'ye gelecek. 3 gün, 1 ay, 3 ay sonra da gelebilir. Görmezden gelinemez" dedi. Kendisine ait ses kayıtlarını değerlendiren Çelik, "Bir medya grubunun yetkilisi, yeni bir göreve atanmış. 'Hayırlı olsun' demişim. Medyaya baskı anlamına gelebilecek bir tek kelime yok" diye konuştu. Çelik, Emniyet'teki atamalara ilişkin ise, "Dedikodu üzerine topyekûn bir 'cadı avı' başlatılmaz. Buna cemaat mensupları da dahil" ifadelerini kullandı. Eski bakan Muammer Güler'in oğluyla yaptığı konuşmanın dinlenmesinin usulsüz olduğunu vurgulayan Hüseyin Çelik, AK Parti'nin gündeminde 3 dönem kuralının kaldırılmasının olmadığını da sözlerine ekledi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...