Aziz Yıldırım, erken veda etti

Aziz Yıldırım, erken veda etti

SPOR Haberleri

Şike kararının onanmasıyla hapse girecek olan Yıldırım'ın aldığı cezayla birlikte protokolden son izlediği maç Sivasspor karşılaşması oldu.

Ve PFDK beklenen cezaları açıkladı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a hakem soyunma odası koridorlarında Yunus Yıldırım'a hakareti sebebiyle takdiren 90, Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'ya ise sportmenliğe aykırı hareketi sebebiyle 45 gün hak mahrumiyeti cezası kesildi. Egemen Korkmaz'a da aynı maçta gördüğü kırmızı kart sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi sebebiyle 2 maç ceza verildi. Hatırlanacağı gibi Aziz Yıldırım F.Bahçe'nin mağlup olduğu son Sivas maçının ilk yarısındaki Kadir Bekmezci'nin eline çarpan topta penaltı vermeyen ve Egemen Korkmaz'ı çift sarıdan atan hakem Yunus Yıldırım'a büyük tepki göstermişti. Devreyi zor bekleyen başkan hemen soyunma odası koridorlarına inerek Yunus Yıldırım'a bağırmış ve, "Buz gibi penaltıyı vermiyorsun. Sonra bir de oyuncuyu (Egemen Korkmaz) çıldırtıp, kırmızı kart gösteriyorsun. Bu iş böyle gitmez. Ben bunların hesabını elbet soracağım" sözleriyle tehditler savurmuştu. Ardından PFDK'ya sevkedilen Yıldırım'a ceza tehditten ve üst sınırdan verildi. Şike kararının onanmasından sonra hapis yatacak olan Aziz Yıldırım'ın protokolden son izlediği karşılaşma Sivasspor maçı oldu. Böylece başkan takımına hem erken hem de son derece üzücü bir maçla veda etti. F.Bahçe'nin cezaları Tahkim Kurulu'na götüreceği belirtildi. nbsp;M.EMİN nbsp;ULUÇ/TÜRKİYE GAZETESİ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...