Süleyman Aslan serbest kaldı, Süleyman Aslan kimdir?

Süleyman Aslan serbest kaldı, Süleyman Aslan kimdir?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 17 Aralık operasyonunda tutuklanan Süleyman Aslan serbest kaldı, Süleyman Aslan kimdir?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 17 Aralık operasyonunda tutuklanan Halkbankası Genel Müdürü Süleyman Arslan tahliye edildi. Süleyman Aslan'ın tahliye edilmesinden sonra 17 Aralık operasyonu kapsamında 9 tutuklu kaldı.Süleyman Aslan tahliye edildi. Aslan'ın tahliye olması ile birlikte 17 Aralık operasyonu kapsamında 9 tutuklu kaldı. Bu tutuklular arasında Rezza Zarrap ve eski bakanlardan Muhammer Güler ve Zafer Çağlayan'ın oğlu da bulunuyor.Operasyon soruşturması kapsamında tutuklanan Süleyman Aslan'ın avukatı mahkemeye başvurarak, tahliye talebinde bulundu. Avukat Ersan Şen, başvurusunda Aslan'ın mal varlığına konulan tedbirin de kaldırılmasını talep etti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...