Mursi: Mal varlığım net bir şekilde ortada

/ Kaynak: AA
Mursi: Mal varlığım net bir şekilde ortada

DÜNYA Haberleri  / AA

Mısır'ın devrik lideri Muhammed Mursi, mal varlığına ilişkin bir belirsizlik olmadığını kaydetti.

Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş Mursi, mal varlığına ilişkin herhangi bir belirsizlik ya da yasadışı durum olmadığını belirterek "Mal varlığım net bir şekilde ortada, biri kirada, iki evim var" dedi.

Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin Savunma Heyeti sözcüsü Muhammed ed-Demati, darbeyle görevinden uzaklaştırılan cumhurbaşkanının, mal varlığına ilişkin Mısır basınında yer alan iddialarla ilgili açıklamasını aktardı. Demati, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mursi'nin, mal varlığıyla ilgili her türlü incelemeye açık olduğunu belirterek, önümüzdeki günlerde mal varlığı beyanına ilişkin kendisine getirilecek belgeleri doldurmayı kabul ettiğini kaydetti.

Mursi'nin yasadışı yollardan kazanç elde etme konusunda Mısır medyasında hakkında çıkan söylentilerden rahatsızlık duyduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Mursi, konu hakkında herhangi bir şüpheyi kabul etmiyor. Bu konuda bize, 'Mal varlığım net bir şekilde ortada, biri kirada iki evim var' dedi. Bu nedenle mal beyanını kabul etti."

Mısır resmi basınında yer alan haberlerde, Mursi'nin yasadışı yollarla kazanç elde ettiği iddialarıyla ilgili inceleme başlatıldığı öne sürülmüştü.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...