Sevgilisini rogar deliğine sokup üzerini kapadı!

/ Kaynak: DHA
Sevgilisini rogar deliğine sokup üzerini kapadı!

DÜNYA Haberleri  / DHA

Çin'in Haiku kentinde bir erkek sevgilisini kaldırımdaki rogar deliğinin üstüne yönlendirip içine düşürdükten sonra üstünü rogar kapağıyla örttü.

İnanılmaz tuzak ve dehşet anları çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.İzleyenlerin tüylerini diken diken eden görüntülerde, adı belirtilmeyen erkeğin yanındaki Guo adlı kadını kolundan tutup üstü gazetelerle örtülü bir rogar deliğinin üstüne doğru çekiştirdiği görülüyor.Genç kadın gazetelere basar basmas bir anda rogar deliğinden içeri düşüyor. Erkekse düşen kadının ardından şemsiyesiyle çantasını da deliğin içine tıkıştırdıktan sonra metal rogar kapağını örtüp sigarasını yakarak yoluna devam ediyor.Genç kadın içi su dolu olan üç buçuk metre derinlikteki tam 60 saat ölümle pençeleştikten sonra kaldırımdan geçen ve inlemelerini duyan bir kişinin polisi uyarması üzerine kurtarıldı.Üzerinde iç çamaşırları dışında bir şey olmadığı ve vücudunun her tarafının şiştiği görülen genç kadın hastaneye kaldırıldı. Guo adlı genç kadının içi su dolu rogar çukurunun içinde boğulmamak için elbiselerini çıkarıp düğümler atmak suretiyle ip merdiven yaparak ve bu ipi rögar kapağına yakın bir demire bağlayarak suyun üstünde durmayı başardığı bildirildi.Olaydan sonra polise ifade veren genç kadın, erkek arkadaşıının kendisine yaklaşık 16 bin dolar borcu olduğunu belirterek, bu borçtan kurtulmak için kendisini çukura attığını söyledi.Soyadı yine Guo olan adam adam öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla tutuklandı.
##tgvideo##

DÜNYA
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...