Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Öğrencilerin gözü önünde pazarlık!

/ Kaynak: DHA
Öğrencilerin gözü önünde pazarlık!

YAŞAM Haberleri  / DHA

İSTANBUL'da bir lisenin bahçesine dalan eli silahlı şüpheli polisi alarma geçirdi.

Sınıfların öğrencilerle dolu olduğu okulun bahçesine giren silahlı kişiyle peşindeki polisler arasında pazarlık başladı. nbsp;
O sırada çok sayıda öğrencinin gözü bu pazarlıkta, aralarından birkaçının gözü ise cep telefonu kamerasındaydı. Cep telefonu kaydına yansıyan öğrencilerin konuşmalarından sınıflardaki tansiyonun her geçen saniye yükseldiğini anlaşılıyor.
POLİSİ UZAK TUTMAK İÇİN SİLAHI BAŞINA DAYADI..
Okulun bahçesindeki şüphelinin elindeki silahı başına dayamasından, polisleri "kendini öldürmekle" tehdit ettiği anlaşılıyor. Onu uzaktan izleyen eli silahlı ve sivil giyimli polisler görülüyor. Polislerin bir kısmı bahçedeki otomobillerin arkasına gizlenmiş durumda. Tek bir polis pazarlığı sürdürüyor. Bu görüntü polisin birazdan harekete geçebileceğini gösteriyor.
ÖĞRENCİLER AKSİYON FİLMİ İZLER GİBİ
Bu sırada öğrencilerin kendi aralarında tartıştıkları görülüyor. Heyecanın her yanı sardığı cep telefonu kaydından da anlaşılıyor. Telefon sürekli sallanıyor ve farklı açılarla kaydı sürdürüyor. Belli ki kullanan öğrencinin heyecanı ellerine yansıyor
POLİS HAREKETE GEÇİYOR AMA SALDIRGAN DA TETİĞE BASIYOR
Tam o sırada şüphelinin etrafını çeviren polisler harekete geçiyor, onu etkisiz hale getiriyor ama şüphelinin son anda bir kez daha tetiğe basmasına engel olamıyor. O sesin sınıflarda yankılanmasının hemen ardından bu kez öğrencilerin alkış sesleri duyuluyor.
AMACI VE KİMLİĞİ AÇIKLANMADI. OKULA GİRERKİN BİR KIZIN İSMİNİ BAĞIRARAK SÖYLEMİŞ
Silahlı kişinin amacı ve kimliği açıklanmadı ancak tanıklar bu kişinin okula bir kızın adını bağırarak girdiğini, girer girmez de polislerle karşılaştığını söylüyor. Tanıkların bu söylediklerinden saldırganın eylemiyle ilgili önceden haberdar olunduğu ve önlem alındığı anlaşılıyor.
##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...