Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yılmaz Vural: Trabzon'da yarım kalan işim var

Yılmaz Vural: Trabzon'da yarım kalan işim var

SPOR Haberleri

Tg.com.tr'ye özel açıklamalarda bulunan Yılmaz Vural, Trabzon'da yarım kalan işini tamamlamak istediğini söyledi.

Türkiye'nin en çok takım çalıştıran teknik adamı ünvanını elinde bulunduran Yılmaz Vural, Trabzon'da yarım kalan işini tamamlamak istediğini söyledi. Tg.com.tr'ye özel açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam 16 yıl önce çalıştırdığı Trabzonspor'da göreve aday olduğunu ifade etti. nbsp;Yılmaz Vural açıklamalarında: "Ben o dönem Trabzon'da 23 maçta görev yaptım. Büyük oranda başarılı oldum. Fenerbahçe'yi 3-1 yendik. O günden sonra da Fenerbahçe'yi Trabzon hala yenemedi. İmkanlar çok azdı. Şimdi ki fırsatlar yoktu. 9'uncu hafta yönetimden bir arkadaş bana "Yönetim seninle anlaşamıyor" dedi. Bir evrak verdi. İmzaladım ve görevden ayrıldım. Neden gönderildiğimi hala bilmiyorum. Beni o dönem hem Fenerbahçe hem de Trabzonspor istiyordu. Ben Trabzonspor'u seçtim. Takımı iyi bir düzeye getirdim. Ama gönderdiler" dedi.
Vural, "Trabzonspor'dan bir teklif aldınız mı?" sorusuna ise; "Bana henüz resmi bir teklif gelmedi. Daha önce Trabzonspor yönetiminde görev alan arkadaşlarım beni arayarak, 'Hocam takımın başına' geç diyorlar. Trabzon camiasından hiçbir zaman kopmadım. 16 yıl geçti. Trabzon hem kendi içinden insanlara görev veriyor. Orada yeniden çalışmak isterim. Yarım kalan işimi bitirmek istiyorum. Çünkü futbol deveye hendek atlatmak değil. Futbolun kuralları var" diye konuştu.
Oğuzhan MÜEZZİNO – tg.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...