Laz Ziya'nın ağabeyi uyuşturucudan tutuklandı

/ Kaynak: İHA
Laz Ziya'nın ağabeyi uyuşturucudan tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Laz Ziya lakaplı Ziya T.'nin ağabeyi Hamdi T (52) ve iki arkadaşı, polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı.

Geçen yıl ABD'li Sarai Sierra'yı öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Laz Ziya lakaplı Ziya T.'nin ağabeyi Hamdi T (52) ve iki arkadaşı, polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı. Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Yenice İlçesinde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda, ABD'li Sarai Sierra'yı öldüren Ziya T.'nin ağabeyi Hamdi T. ile M.D. ve Ü.Ç. gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada 65,26 gram esrar bulundu. Polisteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen Hamdi T. ve Ü.Ç. tutuklanırken, M.D. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...