Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Drogba'dan taraftarı umutlandıran paylaşım!

Drogba'dan taraftarı umutlandıran paylaşım!

SPOR Haberleri

Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilen Mario Balotelli için belki de bomba olacak bir mesaj, Didier Drogba'dan geldi.

"Mancini ile tekrar çalışmak isterim" diye konuşan Balotelli, bu açıklama sonrasında yeni sezonda sarı kırmızılı takımla adı anılmaya başlanan ilk isim nbsp;olmuştu. İtalya'da mutsuz olan ve Milan'dan ayrılabileceği iddia edilen oyuncu için Galatasaray taraftarını heyecanlandıran bir gelişme oldu. Futbolcu olmasına rağmen bir çok transferde öncü isim olan Didier Drogba'nın son olarak, Hazard'ın Chelsea'ye gelmesine ön ayak olduğu da ortaya çıkmıştı. Tam bu dönemde, Fildişi Sahilli yıldızın sarı kırmızılı takımla adı anılan Mario Balotelli ile olan bir karesini paylaşması ilgi çekti. Chelsea'de forma giydiği dönemde, City kadrosunda olan Balotelli'yle birlikte girdiği bir kareyi Instagram hesabından paylaşan Drogba, taraftarlarda heyecan oluşturdu. Ancak Drogba'nın Liverpool forması giyen Daniel Sturridge'le ilgili bir kareyi de paylaşması, bu fotoğrafların bu anlama gelmeyeceği sinyali olarak yorumlandı. Ancak Drogba'nın yine de Balotelli için devrede olup olmadığı merak ediliyor.
Ajansspor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...