Roberto Mancini davalık oldu

Roberto Mancini davalık oldu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Roberto Mancini'nin ortağı olduğu şirket, 400 bin eurodan fazla bir vergiyi hileli iflas gerekçesiyle ödemediği için davalı durumuna düştü.

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini'nin İtalya'da başı derde girdi. 3 ortağından biri olduğu emlak şirketinde "hileli iflas" olduğu iddiaları mahkeme tarafından kabul edilince dava başladı.İddialara göre Gagliardi, Mezzaroma ile birlikte Mancini, 2006 ila 2009 yılları arasında 2 milyon euroluk iş yaptı ve bunn karşılığında 400 bin eurodan fazla vergi ödemek zorundaydıç. Ancak, şirket yasadışı işlemlerle kendisini iflas halinde gösterince vergiyi ödemedi. Bu durumda Mancini de iki ortağıyla birlikte "davalı" durumuna düştü.Mancini ise konuyla ilgili olarak; "Konuyla bağlantım yok. Bu işlerin böyle olduğunu bilmiyordum. Ben sadece bu şirkette bir ortaktım. Davanın acil bir şekilde sonuçlanmasını istiyorum" şeklinde bir açıklama yaptı.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...