Rüştü Reçber Fatih Terim yüzünden mi istifa etti?

Rüştü Reçber Fatih Terim yüzünden mi istifa etti?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Milli Takımlar Genel Koordinatörlüğü görevinden istifa eden Rüştü Reçber'in, Fatih Terim'in kendisini istemediği için bu kararı aldığı iddia edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), eski milli kaleci Rüştü Reçber'in, Milli Takımlar Genel Koordinatörlüğü görevinden istifa ettiğini duyurdu. TFF'den yapılan açıklamada, Milli Takımlar Genel Koordinatörü olarak görev yapan Rüştü Reçber'in istifa ettiği belirtilerek, "Rüştü Reçber, bugün sunduğu istifa mektubunda, 'bana bu görevi layık gören başta TFF Başkanı Sayın Yıldırım Demirören'e, yönetim kuruluna ve görevde olduğum süre içerisinde benimle birlikte olan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim' dedi" ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray 'dan ayrıldıktan sonra ' Türkiye Futbol Direktörü' olarak TFF ile sözleşme imzalayan Fatih Terim'in, eski milli oyuncuyu 'koordinatör' olarak idari kadroda istemediği, kendi belirleyeceği bir ismi bu göreve getireceği iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...