Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Efkan Ala'dan yeni emniyet müdürlerine: "Kararlı olun"

Efkan Ala'dan yeni emniyet müdürlerine: "Kararlı olun"

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Ala, yeni atanan emniyet müdürlerine seslenirken, "İnisiyatif alın, kararlı olun, yetkilerinizi kullanın, denetim görevinizi yapın" dedi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın, bakanlıkta, yeni atanan 27 il emniyet müdürünün katılımıyla toplantı yaptığı bildirildi. Bakan Ala'nın, toplantıda, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin önemine değindiği vurgulanan açıklamada, "Seçimlerde serbest iradenin tecellisi için her türlü tedbiri alın. Bütün siyasi partilerin güvenli bir ortamda propaganda yapabilmesini sağlayın. Halkın iradesi özgür ve tam manasıyla tecelli etmelidir. Hükümet ve Bakanlık olarak bu konuda çok hassasız" değerlendirmesine yer verildi.

Açıklamaya göre, Bakan Ala, seçimlerin tam bir güvenlik içinde yapılması için her türlü tedbirin alınmasını istedi.

İl emniyet müdürlerine seçim bürolarının her türlü güvenliğinin en üst düzeyde sağlanması talimatını veren Ala, ayrıca tüm siyasi partilerin güvenlik taleplerinin hassasiyetle yerine getirilmesini talep etti.

Bakan Ala, emniyet müdürlerine "İnisiyatif alın, kararlı olun, yetkilerinizi kullanın, denetim görevinizi yapın, vatandaşlarımızın sizlerden emin olmasını, vatandaşların temel hak ve özgürlüklerini rahatça ve güvenlik içinde kullanılmasını sağlayın" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...