8 katlı huzurevinde yangın şoku

/ Kaynak: DHA
8 katlı huzurevinde yangın şoku

YAŞAM Haberleri  / DHA

Özel bir huzurevinde çıkan yangın İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Huzurevinde kalan 11 kişi hastaneye götürüldü.

Antalya'da özel bir huzurevinde çıkan yangın Büyükşehir Belediye İtfaiyesi ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Huzurevinde kalan 11 kişi tedbir amaçlı hastaneye götürüldü. nbsp;Konyaaltı İlçesi, Altınkum Mahallesi'nde bulunan, 26 yaşlının barındığı 8 katlı özel huzurevinin üçüncü katındaki bir odada, akşam saatlerinde klima ünitesinde yangın çıktı. Yangın alarmının devreye girmesiyle huzurevi görevlileri durumu itfaiye ve polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Huzurevi sakinleri görevliler eşliğinde binadan tahliye edildi. Yangın, hızlı müdahaleyle büyümeden söndürüldü. 11 huzurevi sakini tedbir amaçlı çevre hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...