Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ersun Yanal'dan Aydınus uyarısı!

Ersun Yanal'dan Aydınus uyarısı!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, oyuncularından Kasımpaşa maçında hakem kararlarına itiraz etmemelerini istedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'dan oyuncularına hakem konusunda uyarı geldi. Kritik Kasımpaşa maçı öncesi takımıyla bir toplantı yapan sarı-lacivertli ekibin hocası, futbolcularına bir takım yasaklar getirdi. Son Sivasspor maçında Egemen'in yaşadığı durumu örnek gösteren deneyimli çalıştırıcı çalınan düdük ne olursa olsun hakeme itiraz edilmemesini ve kesinlikle diyaloğa girilmemesini istedi. Telafisi zor haftaların içine girdiklerini kaydeden deneyimli çalıştırıcı bu maçlarda görülecek gereksiz kartların ve bu yüzünden yaşanan cezaların faturasının ağır olacağını belirtti. Maçları 11 kişi tamamlamanın çok önemli olduğunu kaydeden deneyimli çalıştırıcı, "Haklı bile olsanız hakemle iletişimden kaçının. Sivasspor maçının tekrarı yaşanmasın" dedi.
"SOĞUKKANLI OLUN"
Teknik heyet özellikle Kasımpaşa maçında düdük çalacak hakem Fırat Aydınus'un bu tip konularda çok hassas olduğunu düşünüyor. Bu yüzden en küçük bir itirazın hem tribünleri, hem de takımı gerebileceği korkusunu yaşayan Yanal'ın oyuncularını soğukkanlı davranmaları konusunda çok ciddi uyardığı bildirildi. Öte yandan Fenerbahçeli oyuncuların maça Fırat Aydınus'un atanmasını pek sıcak karşılamadıkları, son dönemlerde sıkıntılı doksan dakikalar yaşadıkları tecrübeli hakemin tercih edilmesine tepki gösterdikleri öğrenildi. skorer

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...